Le Livre en papier • Een protocol voor de Cannabinoïde Therapie - E.L.B.A.Z. methode - Educatie over Medische Cannabis - Volume 1 de Linda 'Hawah Shelly

publier-un-livre.com_4111-een-protocol-voor-de-cannabinoide-therapie-elbaz-methode-educatie-over-medische-cannabis-volume-1
Een protocol voor de Cannabinoïde Therapie - E.L.B.A.Z. methode - Educatie over Medische Cannabis - Volume 1
Linda 'Hawah Shelly is een Praktijkgerichte Orthopedagoge, die een Specialisatie heeft gecreëerd:
De Cannabinoïde Therapie volgens de E.L.B.A.Z.©-methode.

Het Cannabinoïde Therapie-boek bevat 2 delen:
In dit eerste deel krijgt de lezer een overzicht van Cannabis die om gezondheidsredenen (altijd met mate!) wordt gebruikt.

Het boek bevat veel foto's, die zorgvuldig in het boek zijn geplaatst, om het lezen te vergemakkelijken en voor een beter begrip, zodat het boek didactisch is over een enigszins complex, maar fascinerend onderwerp.
Prix : 38.00 €
Tous les prix incluent la TVA, hors frais de port
Dit boek is bedoeld voor gezondheidsprofessionals (zoals Artsen en Praktijkgerichte Orthopedagogen), maar ook voor patiënten of familie/vrienden van patiënten.
Het is best, zoals vermeld in het boek, om EERST advies te vragen bij uw Arts, voordat u het boek leest, om een medische bevestiging te krijgen voor uw toekomstige lezing.
Dit is een advies, geen verplichting, maar het blijkt heel redelijk, gezien de enigszins gevoelige aard van het onderwerp, namelijk Cannabis.

De onderwerpen die in het algemeen aan bod komen zijn de verschillen tussen Hennep (Hemp) en Cannabis, de verschillende Cannabinoïden die in deze medicinale plant te vinden zijn, een goede basis over CBD en THC, de wetten met betrekking tot Medische Cannabis in Europa (België, Nederland, Groot-Brittannië,…), de meningen van verschillende Artsen over de therapeutische effecten van Medische Cannabis, een kleine basis van methoden voor de praktijk van de Cannabinoïde Therapie volgens de E.L.B.A.Z.©-methode in afwachting van de voltooiing van deel 2...


De Cannabinoïde THC (met een klein beetje CBD) staat in de spotlight, voor therapeutische doeleinden.
Het zijn de bloemen van de plant die daar het meest worden beschreven, omdat de Cannabinoïde Therapie via het Inhaleren van deze gedroogde bloemen plaatsvindt.

Voor meer informatie over het boek kunt u contact opnemen met de auteur:
Per e-mail: sociotherapeutelinda@gmail.com
Auteur : Linda 'Hawah Shelly
Catégorie : Ouvrages scientifiques - Médecine
Format : A4 (21 x 29,7 cm)
Nombre de pages : 216
Couverture : Souple
Reliure : Dos carré collé, cousu au fil de lin
Finition : Brillant
ISBN : 978-2-8083-3083-1 9782808330831
« Retour au catalogue
Linda 'Hawah Shelly Linda 'Hawah Shelly is a Practiced Orthopedagogue, who created a Specialization: The Cannabinoid Therapy according to the... Tous les ouvrages de cet auteur »
Le Livre en Papier c'est aussi :
Paiement par carte
Le Livre en Papier vous permet de payer vos commandes par Bancontact, Visa et Master Card mais également par virement bancaire.
Expédition à l'international
Le Livre en Papier expédie vos commandes où que vous soyez via les services de Bpost.
Publier votre livre gratuitement !
Le Livre en Papier vous permet de publier un livre gratuitement, sans surprise, ni frais cachés. Cliquez ici pour plus d'informations